The Initiative je jedno z nejnovějších studií společnosti Microsoft, které nyní najalo skupinu vývojářů God of War z roku 2018.

Nejnovějšími přírůstky do týmu jsou Ian Miller, Chris O’Neill a Ray Yeomans, kteří byli všichni designéři úrovní v God of War. O této skutečnosti inforují jejich profily na LinkedIn. Miller a Yeomans dále pracovali pro společnost Crystal Dynamics na franšíze Tomb Raider. K novému studiu se také nedávno připojil bývalý vedoucí designér Motive a Naughty Dog Robert Ryan.

Vedle těchto nových jmen se k Xboxu připojila i Fiona Cherbak, bývalá vedoucí akvizice talentů v Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, aby pomohla rozšířit své portfolio studií. Kromě toho se do nového studia připojili herní režisér Daniel Neuburger ( Tomb Raider ), hlavní designér Drew Murrey ( Sunset Overdrive ) a produkční ředitel studia Brian Westergaard (God of War). 

Přečti si  Gran Turismo 7 – Update 1.46 přidává nové vozy včetně Škody Vision

Dle informací má The Initiative dosud 30 zaměstnanců a  15 otevřených pozic napříč různými obory, včetně uměleckého ředitele, hlavního spisovatele a hlavního producenta. I když nebylo prozrazeno, jaká bude první hra tohoto studia, je možné, že to bude hra z pohledu třetí osoby založená na předchozích titulech jejich zaměstnanců, mohlo by tak jít hlavně o dobrodružnou hru.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno