V tomto okamžiku sice zatím neexistují žádné informace o tom, že by se chystal další díl ze série Deus Ex, ale její vývojáři informují, že s ní rozhodně není konec.

Vývojáři z Eidos Montréal, měli v poslední době plné ruce práce s posledním dobrodružstvím Lary Croft v Sahdow of the Tomb Raider, který se na pultech obchodů objeví 14. září a navíc se také podílí s Crystal Dynamics na vývoji projektu Avengers.

Ovšem i přes to se řada fanoušků ptá, zda studio chystá další pokračování cyberbunkové série Deus Ex, nebo zda byla definitivně uložena k ledu? K této otázce se vyjádřil vedoucí studia Eidos Montreal Davis Anfossi, který prohlásil, že Deus Ex rozhodně není mrtvou sérií.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

Eidos Montréal má v současné době pracovat celkem na třech hrách, přičemž první dvě zmiňujeme výše a to: Shadow of the Tomb Raider, projekt Avengers a třetí dosud neznámou hru, kterou by klidně mohl být Des Ex, jelikož studio vyloučilo páté pokračování Thiefa. Sám Anfossi dodal, že studio se chce soustředit na věci, které dělají správně.

V tento okamžik nezbývá nic jiného, než jen čekat, co nám přinese E3.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno