Kolem Warner Bros. Interactive Entertainment se nyní vyrojila řada zajímavých informací, jednou z nich je, že o ně má vážný zájem společnost Microsoft.

Před několika týdny bylo oznámeno, že společnost Warner Bros. Interactive Entertainment by mohla být prodána mateřskou společností AT&T. V té době měli o koupi zájem vydavatelé jako Electronic Arts a Activision.

Nyní se objevil další zajímavý nápadník.Podle nové zprávy od The Information, Microsoft zřejmě projevil zájem o koupi Warner Bros. a jeho hry. Zprávy přicházejí prostřednictvím dvou nezávislých zdrojů, které jsou s touto problematikou obeznámeny. Pokud je to pravda, potom by se studia jako Rocksteady, WB Montreal a NetherRealm Studios připojili k rodině Xbox Game Studios společnosti Microsoft. Navíc jejich IP jako Batman, Harry Potter, Pán prstenů, a Mortal Kombat by značně rozšířily portfólio her Microsoftu.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Microsoft disponuje dostatečným kapitálem, aby činil zajímavou nabídku, aktuálně se hovoří o tom, že by AT & T chtělo za prodej částku pohybující se kolem 4 miliard USD. Microsoft již ví, že hry první strany jsou v budoucnu klíčovým tématem, který bude rozhodovat o prodejích následujících konzolí.

Otázkou však je, zda nakonec vůbec k nějaké dohodě mezi oběma giganty dojde. O dalším vývoji vás budeme informovat.

 

 

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno