Společnost Electronic Arts oznámila mimo konání své tiskové konference EA Play pokračovaní série NHL s číslovkou 19.

A pokud jste se těšili na Frosbite Engine, či konečně na PC verzi, tak sliby chyby a máte opět smůlu. NHL vyjde opět na starém enginu vylepšeném o animační systém Real Player Motion, který o něco vylepší pohyby hráčů i jejich vzájemné střety. Tedy podoba zůstane stejná tak, jak ji za poslední roky známe a znovu jen na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Jedinou změnou tak bude možnost, že zápasy nebudou probíhat pouze v uzavřených halách, ale budete moci hrát také venku na zamrzlých rybnících a dalších vodních plochách podobně, jako když se koná NHL Winter Classic. Navíc vnější ledové plochy budou také součástí kariéry, která ponese název World of Chel.

Přečti si  Lords of the Fallen, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 přichází do Game Passu

Spolu s tím hra dostane 900 nových úprav hráčů a také na 200 největších hokejových legend z různých časových období se kterými si zahrajete jak v singleplayerových, tak i multiplayerových módech. Těšit se tak můžete na hráče jako: Wayne Gretzky, Mario Lemieux,

Na obálce hry se tentokrát objeví objeví P.K Subban.

NHL 19 vychází 14. září na PS4 a Xbox One, přičemž majitelé Legendární a Ultimátní edice budou moci hrát od 11. září a majitelé předplacené služby EA Access dokonce od 6. září v trial verzi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno