Některé nové záběry z neoficiálního režimu třetí osoby pro Cyberpunk 2077 na PC byly nedávno sdíleny a vypadají velmi solidně.

Cyberpunk 2077 je jednou z mála RPG her v otevřeném světě, která podporuje pouze pohled z pohledu první osoby, s výjimkou řízení vozidel. Navzdory mnoha obavám fanoušků z pohledu z první osoby jsme s ním ve hře nadmíru spokojeni. Nyní mají hráči na PC možnost zjistit, jak by hra vypadala pokud by podporovala i pohled z  třetí osoby. 

Díky PC modderům má Cyberpunk 2077 nyní neoficiální kameru třetí osoby, která vypadá celkem dobře. Navzdory tomu, že jde o hru z pohledu první osoby, pohyb a animace V vypadají z pohledu třetí osoby dostatečně dobře, takže je hra s tímto neoficiálním módem velmi snadno hratelná. Záběry však bohužel neukazují, jak by ve hře vypadala střelba a jaký by hráči přitom měli ze střelby, která je z pohledu první osoby velmi uspokojující, pocit. 

Přečti si  Elden Ring: Shadow of the Erdtree nebude mít tolik konců jako základní hra

Na druhou stranu, je škoda, že hráči nemají možnost vidět více V v akci, když už jsme si s postavou dali v editoru tolik práce. Ideální by bylo. kdyby hra automaticky přepínala do pohledu třetí osoby alespoň při boji s melee zbraněmi podobně, jako je tomu například v Destiny.

https://youtu.be/MM1RXPazRzg

CD Projekt RED před uvedením Cyberpunk 2077 několikrát objasnili, že kvůli příběhu nechtějí měnit kameru z pohledu první osoby. Ale jak se zdá, tak by přidání pohledu z třetí osoby mohlo být následně přidáno, zejména potom s ohledem na to jak dobře to v tomto módu vypadá. 

Cyberpunk 2077 je aktuálně k dispozici pro PC, Xbox One. Pokud jde o PS4 verzi hry, tak ta je nyní k dispozici pouze ve fyzické podobě.

4 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno