Herec v současnosti čelí četným obviněním, které se neslučují s politikou Warner Bros.

Warner Bros zjevně neplánuje zařadit Ezru Millera do jakýchkoli nadcházejících DC filmů. Podle zdrojů ze studia „i když se žádná další obvinění neobjeví, studio pravděpodobně nenechá Millera v roli Flashe v budoucích filmech. Miller čelí právním problémům po obvinění z psychické manipulace a fyzického zastrašování.

Zpráva pochází z Deadline, které uvádí, že celá situace začala v březnu, kdy byl Miller zatčen v Hilo na Havaji kvůli obvinění z výtržnictví. Další obvinění vyšla najevo krátce poté. Generální ředitel Warner Bros. David Zaslav nyní směřuje k tomu, co mnozí kritici nazývají „první filmová krize“. Vydání Flashe je aktuálně naplánováno na 23. června 2023.

Přečti si  PC specifikace Senua's Saga: Hellblade 2 odhaleny

Podle zprávy se Warner Bros. pokusili získat nějakou formu pomoci pro Millera, ale „titulky se stále hromadí.“ Flash dostal ohromný rozpočet 200 milionů dolarů. Studio by mohlo mít problémy s marketingem filmu vzhledem k této kontroverzi. Zaslav by nakonec mohl být nucen omezit některé plánované propagační plány.

„Pro Warner Bros v tom není žádná výhra,“ poznamenal jeden zdroj z Warner Bros. „Pro Zaslava je to zděděný problém. Doufáme, že skandál zůstane před uvedením filmu minimálně medializován a doufáme, že dopadne jak jen nejlépe to půjde.“

Miller mezitím zmizel ze sociálních sítí. Objevily se také zprávy o tom, že soud, který se proti němu pokoušel vydat příkaz, nebyl schopen herce najít. Miller nyní čelí žalobám kromě Havaje také v Massachusetts a Severní Dakotě. Nejnovější obvinění proti herci vznesli Chase Iron Eyes a Sara Jumping Eagle, kteří hledají ochranu pro své osmnáctileté dítě Tokata Iron Eyes. Iron eyes a Jumping Eagle obvinili Millera z „psychologické manipulace, fyzického zastrašování a ohrožování bezpečnosti a dobrých životních podmínek Tokata Iron Eyes“.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno