Cooler Master, světový lídr v oblasti navrhování a výroby inovativních herních periferií a počítačových komponent, dnes oznamuje uvolnění své nové ergonomické herní myši RGB CM310.

Cooler Master se opět snaží cílit na trh s poměrem cena/výkon a RGB CM310 nabízí všechny vychytávky dražších modelů a to s cenou pod 30 euro.

CM310 je spolehlivá myš pro všechny hráče. Její optický snímač 10.000 DPI nabízí špičkový výkon a má dvě ovládací tlačítka pro změnu DPI, která umožňují jednoduchý přístup k optimálnímu nastavení. Dále pak má myš speciální tlačítko pro nastavení efektu RGB osvětlení. Myš má tvarované pogumované boční rukojeti pro bezkonkurenční ovládání a pohodlí během vypjatých zápasů. Její váha je strategicky kalibrována na 100 gramů pro dokonalou rovnováhu.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Prostřednictvím svého ergonomického designu, optického senzoru herní třídy a vyvážené hmotnosti nabízí CM310 veškeré nástroje potřebné pro dokonalý herní zážitek za přijatelnou cenu, což je výhra pro ty, kteří mají omezený rozpočet.

Cooler Master CM310

bude k dispozici koncem července za doporučenou koncovou cenu 949 Kč s DPH v České republice a 29,99 euro s DPH na Slovensku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno