Očekává se, že každým dnem odhalí Rockstar Games tajemství ohledně bety režimu Red Dead Online, který je znám již nějakou dobu.

Výkonný ředitel Take-Two Straus Zelnick ujistil, že na režimu se stále pracuje a bude připraven k uvedení na konci listopadu. Ovšem zatím se neví, nač se hráči mohou v online režimu těšit, i když se dá tušit, že tento režim přinese podobně jako u původního RDR, kde online režim obsahoval řadu prvků ze singleplayeru a byl rozšířen o otevřený svět pro více hráčů, který obsahoval tradiční módy jako team death match, možnost volného pohybu a PVE “Gang Hideouts” poskytli jedinečný zážitek, který do té doby nenabízely žádné jiné online hry.

Přečti si  Bloober Team a Private Division v tomto roce oznámí svou novou hororovou survival hru

Příběhová kampaň RDR2 je mnohem více propracovaná a závisí hlavně na lootingu, lovu zvěře a craftovacích mechanismech. Tyto systémy spolu s úžasným otevřeným světem a NPC postavami přivádí tento obří svět k životu. Otázka tedy zní, jak tyto nové systémy a mechaniky ovlivní hraní Red Dead Online?

Velmi pravděpodobně na tuto otázku již někteří hráči, či testeři znají odpověď, jelikož dle achievementů na konzolích Xbox One dosáhlo 0,01% hráčů na úspěch „Breakout“, který souvisí právě s RDR2 Online. Ačkoli to není kdovíjak masivní číslo, je hezké vědět, že nejméně 0,01% z celkového počtu hráčů RDR 2 na Xbox One se již těší online režimu. Dá se tedy předpokládat, že velmi brzy se objeví první informace a úniky, které prozradí více, pokud s tím dříve nestihne přijít samotný Rockstar.

Přečti si  STALKER 2: Heart of Chornobyl dostává nový ohromující trailer a Screenshoty

Red Dead Redmption 2 je nyní k dispozici na PlayStation 4 a Xbox One.

5 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno