Focus Home Interacive a Dontnod Entertainment vydali první z řady vývojářských deníků ke své připravované hře Vampyr. První deník nese název „Vytváření příšer“.

Dontnod Entertainment, vývojáři hry Vampyr , zvou fanoušky do svého ateliéru na první pohled tvůrčího procesu pro jejich nadcházející akční RPG. V první epizodě těchto originálních deníků realizovaných filmovým oddělením společnosti Focus Home Interactive, máme možnost spatřit první exkluzivní herní záběry.

V epizodě I: Vytváření příšer, nám Dontnod dává více informací o Jonathanovi Reidovi, doktorovi proměněného na vampýra. Reidův „stav“ mu odhalil novou temnou realitu, která ho vrazila k jedné z ukrytých společností ubohých bytostí jako je nyní on sám.

Hra Vampyr je zasazena do Londýna v období roku 1918, kdy je město oslabeno světovou válkou a navíc zpustošeno i španělskou chřipkou. Tato situace tvoří velmi důležitou část identity vampýra. Studio nutí hráče přijmout pocit duality, kterou Dr. Jonathan Reid trpí a dává hráčům naprostou svobodu ve výběru koho zabít a koho ušetřit. Každé zabití má ve hře své důsledky a je jen na hráčích aby vyvážili potřebu nakrmení se s rychle se zhoršujícím stavem města.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Vydání hry Vampyr je po jejím odkladu naplánováno na jaro tohoto roku pro PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno