Tiny Shark Interactive dnes oznámili své nové open world RPG s názvem Exzore: The Rising.

Hra se bude odehrávat v středověkém světě Eogaan, zde budeme sledovat osud Damiena Cliva, bývalého velitele vojenské jednotky Exzore, který povstane z popela zrady, která na něm byla spáchána, aby našel odplatu a získal svou čest zpět.

Hra obsahuje mechanické gadgety, které vám dají speciální schopnosti a mohou být použity v boji nebo při průzkumu. Kromě toho je zde přítomen unikátní Affinity systém, který ovlivňuje zkušenosti hráče a způsob, jakým se odvíjí příběh, když se hlavní charakter postaví do styku s herním světem a různými frakcemi, jakož i rozsáhlým bojovým systémem, který umožňuje hráčům mixovat a přizpůsobovat schopnosti Exzore, kde bude dostupná široká škála kombinací.

„Chtěli jsme vytvořit skutečnou RPG hru, v jejímž rámci mají hráči vliv na herní zážitek. NPC a vaši nepřátelé se během hraní stávají chytřejší a silnější, takže budete muset skutečně zvažovat své činy a jejich důsledky. Kromě toho různé experimentování a kreativní aspekty, mezi které určitě lze zařadit využívání Exzore schopností dělají hru vlastní, „říkají vývojáři.

Svět Eogaan je rozdělen na čtyři frakce, z nichž každá má vlastní komunitu a pravidla. To, jak budete hrát a vaše interakce mezi různými frakcemi ovlivní příběh hry i její celkový průběh. Můžete upřednostnit jakoukoliv frakci dle vlastního výběru, abyste získali speciální mise, odměny, výhody a schopnosti. Každá frakce má své vlastní motivace a agendy.

Přečti si  PC specifikace Senua's Saga: Hellblade 2 odhaleny

Parametr Affinity se mění v důsledku možností hráče ve hře. Dokáže ho změnit každá mise, přičemž tento parametr může narůstat k jedné hodnotě a klesat k jiné. Afinity parametr je důležitý, protože přímo ovlivňuje postavu, mise a hraje důležitou roli v celkovém herním zážitku. Právě proto byste si měli svou frakci a akce vybírat moudře, protože to vše může změnit příběh.

Klíčové vlastnosti hry:

  • Hrajte jako Exzore  – jako Master Exzore, máte možnost vybavit se až šesti unikátními gadgety najednou. Ty vám pomohou v boji a průzkumu. Každý z těchto gadgetů se od sebe liší a nabízí jedinečné speciální schopnosti.
  • Faction Affinity System  – podporujte jakoukoliv frakci dle vlastního výběru, abyste získali speciální mise, odměny, výhody a schopnosti. Vyberte si však svou frakci opatrně, protože může změnit příběh a konec hry.
  • Companion  – Icarus, váš zlatý orel je vaším nejdůležitějším spojencem. Využívejte jeho schopnosti k provádění různých aktivit, jako pozorování cílů či pokladů, případně na pomoc v boji.
  • Unikátní bojový systém  – kvalitní bojový systém, který obsahuje chytré a náročné nepřátelé. Smíchejte a slaďte si možnosti, které vám Exzore nabízí v kombinaci s vašimi zbraněmi a vytvořte si tak silné komba a buildy.
  • Dynamický svět  – budete cítit, že svět bude reagovat na různé přírodní faktory jako čas, roční období, počasí (déšť, sníh, vítr), cyklus dne a noci atd. Interakce s hráči a zkoumání světa ho mění, čímž se stává opravdu živým.
  • Inteligentní postavy a nepřátelé  – každá postava má vlastní mysl a rozvíjí se prostřednictvím hry. Všichni, od obyčejných městských lidí až po vaše největší nepřátelé se postupně stávají inteligentnějšími a silnějšími.
  • Nelineární questy  – každý quest ve hře je navržen tak, aby jej bylo možné dokončit různými způsoby. Každá volba má své jedinečné důsledky.
  • Progrese  – začínáte se dvěma Exzore gadgety a základním vybavením, ale v průběhu hry si budete moci odemknout další Exzore gadgety s unikátními schopnostmi, další zbraně či jinou výbavu. Kromě toho budete moci rozvíjet svou postavu tím, že na stromě skillů utratíte své XP body.
Přečti si  Nabídka PS Plus na květen 2024 zahrnuje bonusovou odměnu s překvapením

Exzore: The Rising  vyjde na PC , PS4 a Xbox One v polovině příštího roku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno