Jeden z nejznámějších herních eventů sice otevře své brány až v červnu, ale již na začátku února začal předprodej lístků pro veřejnost. Ceny oněch lístků jsou ovšem zarážející.

Zlé jazyky o E3 tvrdí, že je sláva této dlouholeté akce na ústupu. Ačkoliv nás jako evropany těší, že se pozornost vývojářů obrací více na německý Gamescom, nelze tato skutečnost na cenách lístků na E3 poznat. V prodeji jsou dva typy lístků. Klasický „Gamer Badge“ návštěvníky vyjde na celých 165 amerických dolarů a jeho majitelům zaručuje volný průchod branami ve středu a čtvrtek.

O poznání dražší je pak Premium Badge, který svým držitelům zajistí jisté výhody. Ještě aby ne, za prémiový lístek zájemci zaplatí celých 995$ (cca 23 000,-). V čem spočívají jeho nebeské výhody? Především vás s ním pustí na výstaviště už na začátku akce, tedy již v úterý 9. 6. Zda se ovšem jedná o výhodu hodnou takového cenového rozdílu je na posouzení každého z vás. První den výstavy je vždy doslova narvaný k prasknutí. Všude se to hemží herními vývojáři, influencery a novináři, kteří pravidelně tvoří přibližně 3/4 všech návštěvníků akce. Hlavní výhoda tak spočívá v tom, že jako návštěvník s prémiovým lístkem nebude muset čekat dlouhé řady v Show Floor.

Přečti si  Společnost Take-Two Interactive údajně propustila "drtivou většinu" zaměstnanců Private Division

Ačkoliv se výhody dražšího lístku mohou jevit jako zanedbatelné, dle mluvčího společnosti ESA se minulý rok vyprodaly během několika dní.

Výstava E3 startuje v Los Angeles 9. června.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno