Activision na svém blogu zveřejnilo podrobnosti o dnešním updatu, který přinese novinky nejen do Multiplayeru, ale i do Warzone. Níže si můžete přečíst, co vše dnes do hry přibude.

Kromě obvyklého playlist updatu, který přinese fanoušky milovaný mód Shoot the Ship, se do Multiplayeru dostane i nová master kamufláž Obsidian, kterou vývojáři z Infinity Ward teasovali již několik týdnů. Bude se tedy jednat o další motivaci ke grindu, a to hlavně pro ty z vás, kteří již mají za sebou hon za kamufláží Damascus.

Mimo novou kamufláž se do hry dostane i nová zbraň – LMG MK9 Bruen, která nám byla před třetí sezónou slíbena. Bude k dispozici pro všechny hráče zcela zdarma, a to splněním multiplayerové challenge.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Další novinkou bude tzv. Gunsmith Customs, který vám umožní spojovat různé blueprinty jedné zbraně ve vaší Armory. V praxi se tedy bude jednat o možnost vzít attachmenty a vzhled dvou blueprintů a spojit je do sebe, takže pokud se vám líbí vzhled jednoho a attachmenty druhého, budete je moci zkombinovat a užít si tak svou vysněnou zbraň.

Menšího updatu se dočká i Warzone, do kterého se dostane nový kontrakt Most Wanted, který z vás udělá lovnou zvěř pro všechny ostatní týmy. Pokud ovšem bounty na svoji hlavu přežijete, získáte odměnu v podobě bezplatného oživení celého vašeho týmu.

Aktualizace

Dle posledních informací vyjde update zítra v osm ráno našeho času, takže si na něj budeme muset ještě chvíli počkat.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Call of Duty: Modern Warfare je nyní k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

 

10 KOMENTÁŘE

    • Do MP je oznámena Hardhat z MW3, kterou čekám tak za dva-tři týdny. Uvidíme, kdy se rozhodnou ji vydat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno