Warner Bros. Games dnes odhalili gameplay pro Back 4 Blood, připravovanou kooperativní zombie střílečku z pohledu první osoby od Turtle Rock Studio, kritiky uznávaného vývojového týmu který stojí za stále oblíbenější franšízou Left 4 Dead.

Fanoušci se mohou naladit na Back 4 Blood díky Gameplay Showcase, který proběhne 17. prosince 2020, kde získají podrobný pohled na hru a komentovat budou členové týmu Turtle Rock Studios. Akce začne 19:00 místního času a stream proběhne na kanálech Turtle Rock Studios – Twitch, YouTube a Facebook.

„Turtle Rock Studios je talentovaný tým kooperativního zombie žánru a je tak pro nás dokonalým partnerem pro Back 4 Blood“ řekl David Haddad, prezident Warner Bros. . „Tento vášnivý tým vývojářů dává fanouškům novou franšízu, která posouvá tuto kategorii stříleček vpřed“.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

„Naši fanoušci dlouho čekali, až se vrátíme ke svým kořenům, a je úžasné konečně ukázat světu na čem jsme pracovali“, řekl Chris Ashton, spoluzakladatel a ředitel designu, Turtle Rock Studios. „Tuto hru děláme s ohledem na naši komunitu, abychom hráčům poskytli poutavý zážitek se zombie, který se nepodobá žádnému jinému.“

Back 4 Blood lze hrát online v partě čtyř hráčů nebo sólo se třemi AI spoluhráči. Tato hra bude také podporovat až osm hráčů v online PvP (osoba versus osoba) multiplayeru. Příběh se odehrává po katastrofické apokalypse, kdy většina lidstva byla zabita nebo infikována parazitickým červem (Devil Worm). Ztvrzeni těmito událostmi a povzbuzeni k boji o poslední kousky lidskosti, se skupina veteránů apokalypsy zvaná Čističi (Cleaners) shromáždili, aby pozabíjeli infikované stvůry zvané Ridden a získali tak svět zpět.

Přečti si  OlliOlli, Rollerdrome Studio Roll7 se uzavírá

Back 4 Blood vyjde 22. června 2021 pro Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno