Elden Ring od FromSoftware přeskakuje další herní událost a stále nechává svou komunitu čekat na další novinky.

Navzdory skutečnosti, že společnost From Software slíbila, že v budoucnu bude sdílet více podrobností o Elden Ring, tak se zdá, že to nebude na nejbližší události v Taipei, protože oficiální YouTube kanál události uzavřel všechny spekulace, které po internetu kolují.

Taipei Game Show byla oficiálně zahájena 28. ledna a potrvá až do 31. ledna, se spoustou nových denních online prezentací od různých vývojářů a vydavatelů z celého světa. Před začátkem akce se objevila řada spekulací právě o Elden Ring, kdy fanoušci začali očekávat minimálně nový trailer ke hře a dožadovali se jej v chatu prvního live streamu. S cílem vypnout tento „spam“, oficiální YouTube účet akce potvrdil, sekci chatu, že během letošního TGS nebude žádná prezentace Elden Ring.

Přečti si  Do World of Warships: Legends připlouvají japonské lehké křižníky

Od doby, kdy From Software na Twitteru uvedl, že se fanoušci v brzké době dozví nové informace o hře, je každá nadcházející událost fanoušky Elden Ring velmi očekávaná.

Miyazakiho nejnovější projekt byl oficiálně odhalen v roce 2019 krátkým trailerem a od té doby jsme neobdrželi žádné nové podrobnosti o hře. Jak již bylo řečeno, japonský tvůrce obsahu nedávno odhalil koncepty postav ze hry.

Elden Ring představuje svět fantazie , který společně vytvořili Hidetaka Miyazaki a George RR Martin. Tato hra je údajně rozsáhlým projektem vývojového týmu, který přináší do života akční dobrodružství v otevřeném světě s mapou mnohem větší než všechny předchozí tituly From Software. Dosud nebylo oznámeno žádné datum vydání hry, ale alespoň víme, že by měla být uvedena na PS4, Xbox One a PC, i když u finálního produktu by to mohlo být změněno.

Přečti si  Bethesda zdánlivě připravuje dva neohlášené Fallout projekty

Elden Ring je nyní ve vývoji pro konzolea PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno