Vaše poslední šance na získání zbývajících úrovní Battle Passu ve hře Call of Duty: Black Ops Cold War a Warzone bude brzy k dispozici.

Jak se blížíme k  k posledním dnům sezóny 2 v Black Ops Cold War a Warzone , Activision se rozhodl dát hráčům k dispozici poslední triple-double XP víkend.

Ten odstartuje v pátek 16. dubna v 19:00 a potrvá do pondělí 19. dubna. Během této doby budete mít příležitost vydělat double XP, double weapon XP a double battle pass XP napříč Black Ops Cold War a Warzone.

Toto je poslední událost svého druhu v této sezóně, protože sezóna 3 odstartuje příští týden ve čtvrtek. Posledních několik dní je jako vždy rozhodující pro získání zbývajících úrovní battle passu nebo získání chybějících attachmentů pro zbraně.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Pokud jde o sezónu 3, tak Treyarch má začít teasovat novinky v průběhu tohoto týdne. Podrobnější informace potom budeou následovat počátkem příštího týdne.

Očekáváme, že sezóna 3 bude velká, zejména na straně Warzone. Mapa Verdansku se začíná proměňovat v mapu z 80. let, i když zatím není zcela jasné, kolik se toho nakonec změní. 

Call of Duty: Black Ops Cold War a Warzone jsou nyní k dispozici pro PC, PS4, PS5, Xbox One a XSX/S.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno