Back 4 Blood možná bude k dispozici ve službě Xbox Game Pass pro konzole a PC v den vydání.

Únik byl bohužel poskytnut samotným Warner Bros., protože informace byla zmíněna v popisu Live streamu představujícího PvP režim hry.

Redditor EricKillMongerz si všiml zprávy, která byla zmíněna na konci popisku. Uvádí se, že hra přijde na Game Pass první den pro konzoly i PC. Video bylo nyní označeno jako soukromé a popis byl zcela odstraněn.

„Back 4 Blood přijde na Xbox Game Pass při vydání a to jak na Xbox Series X / S, Xbox One a Windows 10 PC,“ uvádí se. Tato zpráva bude pravděpodobně oficiálně oznámena před show Microsoftu a Bethesdy, poté uvidíme přímý přenos Back 4 Blood PvP.

Přečti si  Film Super Mario Bros. byl nejvýdělečnější film roku 2023

Koncem minulého měsíce vydalo Turtle Rock Studios trailer, který předváděl nové hratelné postavy přicházející do hry spolu s jejich schopnostmi. Back 4 Blood bylo původně naplánováno na červnové vydání pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S a PC, ale došlo k velkému zpoždění a odkladu až na 12. října 2021. Zpoždění nebylo nijak odůvodněno, až na to, že Turtle Rock chtěl z Back 4 Blood udělat „nejlepší hru, jaká může být“. Není pochyb o tom, že pandemie Covid-19 hrály v tomto zpoždění, stejně jako u mnoha dalších titulů, hlavní roli.

O hře toho ještě moc nevíme, kromě toho, že všechny mikrotransakce budou pouze kosmetické. Také víme, že hra má po svém vydání dostávat průběžně nový obsah.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Warner Bros. předvede Back4Blood dnes tj. 13. června ve 23:00.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno