HBO údajně oslovilo Matthewa McConaugheyho, aby si zahrál Joela v televizní adaptaci Last of Us, teprve poté šli za Pedrem Pascalem.

Matthew McConaughey byl údajně původně osloven s nabídkou zahrát si roli Joela v seriálové adaptaci The Last of Us společnosti HBO, ale ten to odmítl.

O dvě hry a stovky ocenění později získává The Last of Us televizní adaptaci. Cesta Joela a Ellie se znovu započne pro televizní diváky na HBO. I když o projektu bylo odhaleno jen velmi málo, hlavní role již jsou známé. Joela si zahraje Pedro Pascal ze seriálu The Mandalorian, zatímco Ellie ztvární Bella Ramsey z Game of Thrones.

Rozhodnutí o obsazení obou rolí se setkala se smíšenými reakcemi fanoušků, ale tak by to zřejmě dopadlo bez ohledu na to, kdo by role ztvárnil. Podle DanielRPK (prostřednictvím ComicBook.com ) však HBO oslovilo do role Joela někoho jiného. Podle nové zprávy byla první volbou hollywoodská hvězda Matthew McConaughey, ale ten roli odmítl.

Přečti si  RECENZE: MotoGP 24 - Závody v začarovaném kruhu
Zdroj: Profimedia

Zpráva nezmiňuje, proč McConaughey projekt odmítl, pokud jsou tyto informace vůbec známy. Hvězda klubu Dallas Buyers Club nemá tendenci přecházet do televizního světa tak často. Možná by i nadále upřednostnil film, bez ohledu na velikost projektu.

Není pochyb o tom, že seriál The Last of Us má potenciál být obřím projektem, protože všichni, kteří hráli obě nebo třeba jen jednu hru, tak vědí, že vypráví brutální a velmi emotivní příběhy. Navíc režisér a spisovatel již dříve odhalili, že seriál bude následovat události první hry. Seriál však nebude remakem „shot-for-shot“ a bude zde ještě několik překvapení.

Zajímavostí je také fakt, že The Last of Us mělo původně dostat filmovou adaptaci, ale z tohoto plánu sešlo, protože by se do jednoho filmu nevešla ani část jedné z her.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Vývoj kolem seriálu The Last of Us i filmu Uncharted pro vás nadále sledujeme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno