Již krátce po vydání Horizon Zero Dawn se rozvířili spekulace o verzi této hry pro tehdejší PSVR. S příchodem nové generace VR headsetu se toto téma dostává opět na stůl i díky rozhovoru v podcastu Xbox Era.

Nick Baker, jeden ze zakladatelů onoho podcastu, je známý leaker a jeho informace se již mnohokrát potvrdili. Ten v posledním díle Xbox Era tvrdil, že verze Horizonu pro virtuální realitu je nejen ve vývoji, ale dokonce zmínil i studio, které na něm má pracovat.

Dle Nickových slov se vývoj vrhnul nejnovější člen rodiny PlayStation Worldwide Stuidos, tedy Firesprite Studios. Hra má být ve vývoji pro novou generaci PSVR a nemá se jednat o verzi Zero Dawn nebo Forbidden West, ale o zcela nový příběh. Baker ovšem projevil nejistotu v otázce, zda se bude jednat o plnohodnotnou hru nebo o jakési tech demo, které bude demonstrovat možnosti nového headsetu.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Horizon Forbidden West vychází 18. února pro PlayStation 4 a 5.

Jiří Morávek
Rádoby arogantní pseudo-hráč, který miluje svého psa a první napití z minerálky. Najdete ho na Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo jako iiiMoryTheory na Twitchi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno