Jak se zdá, tak budovatelský simulátor dinosauřího parku obdrží v červnu rozšíření, které bude korespondovat s uvedením Jurassic World Dominion do kin.

Jurassic World Evolution 2, stejně jako jeho předchůdce, je simulátor výstavby a správy dinosauřího parku, ve kterém snadno strávíte desítky hodin. Pokud jste to však již udělali a hledáte další nový obsah, do kterého byste se mohli ponořit, tak již brzy by se mohlo v tomto směru blýskat na lepší časy.

Očekává se, že film Jurassic World Dominion bude v červnu celosvětově uveden do kin a zdá se, že Frontier Developments v tu dobu vydá expanzi pro Jurassic World Evolution 2. Na SteamDB se nedávno objevil záznam právě Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion, přičemž jako datum vydání je na stránce uveden 14. červen.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Biosyn je jméno, které ti, kteří četli původní  román Jurský park  , budou velmi dobře znát, i když samozřejmě, stinná korporace nebyla ve filmech příliš zastoupena. Jurassic World Dominion  to má změnit, takže by dávalo smysl, aby s tím nadcházející rozšíření Evolution 2 bylo propojeno.

Doposud se Jurassic World Evolution 2 dočkal dvou DLC, která se týkají end-game obsahu. Byly jimi Early Cretaceous Dinosaur Pack v prosinci a Camp Cretaceous Dinosaur Pack v březnu.

Jurassic World Evolution 2 je k dispozici na PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a PC. Naši recenzi na hru si můžete přečíst zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno