Vžijte se do role bývalého válečníka Shadow Carja Ryase, který se vydává na cestu, aby se vypořádal s novou hrozbou pro Sundom.

Horizon Call of the Mountain bylo oznámeno pro PSVR2 začátkem tohoto roku, přičemž Guerrilla a Firesprite Games spolupracují na VR odnoži milované franšízy. V té době jsme měli jen krátký pohled na hru, přičemž bylo odhaleno jen velmi málo podrobností o její hře a příběhu, ale jak bylo slíbeno, Sony během noční prezentace State of Play předvedla masivnější trailer titulu VR.

Předvedlo se mnoho soubojů z pohledu první osoby a lezení a skutečně to vypadá, že tyto dva prvky, lezení a boj, budou klíčovou součástí základní herní smyčky. Předveden je také krumpáč, který se v upoutávce používá k cestování po zipline, i když ve hře pravděpodobně budou existovat i další využití související s procházením. A samozřejmě jsme také viděli několik záblesků některých strojů, se kterými se budeme setkávat, včetně Thunderjaw. Podívejte se na celý trailer níže.

Přečti si  Podrobné informace o hře F1 24 - aktualizovaný model pneumatik, aerodynamický model, nastavení pohonné jednotky a další informace

Aktualizace na PlayStation Blog také vnáší více světla do příběhu hry. Budeme hrát za Ryase, bývalého bojovníka Shadow Carja a mistra lezení a lukostřelby, který se musí „vykoupit vyšetřováním nové vážné hrozby pro Sundom“, když překonává hory a poráží nebezpečné stroje. Očekávejte, že potkáte různé nové i staré postavy, včetně samotné hlavní hrdinky série Aloy.

Mezitím bude k dispozici několik zbraní a nástrojů k použití, zdroje ke shromažďování pro výrobu dalšího vybavení a další.

Horizon Call of the Mountain zatím nemá datum vydání ani okno vydání, takže zůstaňte naladěni na další podrobnosti o této hře.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno