Junker Queen, která bude k dispozici v nadcházející beta verzi, je agresivní tank s obří sekerou, brokovnicí a schopností zasadit smrtící úder.

Blizzard Entertainment odhalil původní příběh pro Junker Queen, nejnovějšího hrdinu, který se připojí k seznamu Overwatch 2. Spíše hudební video, poskytuje pohled na její celkový vzestup. Všechno to má jednoznačnou Mad Max atmosféru – podívejte se níže.

Junker Queen, která se zrodila při vytvoření mapy Junkertown, je popsána jako agresivní Tank, který ovládá obří sekeru, magnetickou rukavici a brokovnici. Má také menší čepel „Gracie“, která může způsobit nepřátelům poškozenía tím zhoršit léčení, krom toho může být čepel i házena. Pokud se při hození zasekne do nepřítele, může být zpět přivolána a táhnout soupeře směrem k vám.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Rozkazovací výkřik lze také použít ke zvýšení rychlosti pohybu blízkých spoluhráčů. „Rampage“ je její ultima, vytváří vír kovu kolem její sekery, když se řítí mezi nepřáteli, uděluje jim rány a hrdinku léčí. Pokud jde o lore, snaží se sesadit starší vládce Junkertownu poté, co byla v mladém věku vyhozena. To si můžete ověřit v jejím filmovém traileru „Wastelander“ níže.

Další beta verze Overwatch 2 začíná 28. června pro PC a konzole a Junker Queen bude hratelná. Overwatch 2 vychází 28. října v předběžném přístupu, zdarma ke hraní pro Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC a Nintendo Switch.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno