Po nedávných zprávách, že Rockstar odložil plány na několik remasterů a končí s podporou RDR2 Online, aby se mohl soustředit na GTA 6, se nyní objevila informace, že i upgrade Red Dead Redemption 2 pro aktuální generaci konzolí byl zrušen.

Zprávy již nějakou dobu tvrdily, že Rockstar pracuje na uvedení Red Dead Redemption 2 na PS5 a Xbox Series X/S. Nyní se však zdá, že k tomu nakonec nemusí dojít.

Nedávno prominentní zasvěcenec Rockstar Tez2 tvrdil, že společnost odložila plány na remastery původních Red Dead Redemption Grand Theft Auto 4, s následnými potvrzeními, že se děje ve prospěch nadcházejícího Grand Theft Auto 6

Zdá se, že to nejsou jen ty remastery, ale všechny vedlejší projekty, které byly odloženy. Tez2 se nedávno objevil na fóru GTA a tvrdil, že Rockstar také zrušil výše zmíněné PS5 a Xbox Series X/S verze Red Dead Redemption 2. Mezitím byla „vylepšená“ verze Rockstar Editoru také zdánlivě zastavena.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Minulý týden Rockstar oznámil, že již nebude vydávat velké aktualizace pro Red Dead Online, aby se mohl plně soustředit na Grand Theft Auto 6. Zda to znamená, že některé z výše uvedených odložených nápadů budou znovu prozkoumány, se teprve uvidí, ale je jasné, že u žádného z nich bychom v dohledné době neměli mít přílišná očekávání.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno