Take-Two Interactive odhalilo zpoždění ve své nedávné zprávě o výdělcích. Verze pro PS4, Xbox One a Nintendo Switch jsou také bez okna vydání.

Marvel’s Midnight Suns bylo znovu odloženo ze 7. října na nějaký čas ve fiskálním roce 2023 pro Xbox Series X/S, PS5 a PC. I když by hra mohla být spuštěna ještě letos, může dorazit do března 2023 (což je konec fiskálního roku). Take-Two Interactive odhalilo zpoždění ve své zprávě o příjmech za 1. čtvrtletí fiskálního roku 2023.

Zajímavé je, že toto okno nového vydání se vztahuje pouze na aktuální generaci a PC verze. Verze pro Xbox One, PS4 a Nintendo Switch mají okno vydání „TBA“, což znamená, že by mohly dorazit i po fiskálním roce 2023. IGN hovořilo s CEO Take-Two Straussem Zelnickem, který poznamenal, že toto zpoždění bylo způsobeno „hledáním kvality a velkou mírou důvěry, že máme v rukou nádherný titul a chceme se ujistit, že bude tak dobrý, jak jen může být.“

Přečti si  Další válka o Arrakis

Existuje nějaká možnost, že se taktické RPG znovu zdrží? Zelnick odpověděl: „To mě nezajímá.“ Dodal také, že některé další tituly se „během roku“ posunuly a ovlivnily finanční hospodaření společnosti. Dotyčné tituly nebyly pojmenovány.

Firaxis jako takový pravidelně vydává videa představující příběh a schopnosti každého hrdiny. Nejnovější se zaměřil na Carol Danvers aka Captain Marvel. Zůstaňte naladěni na další podrobnosti a aktualizace o titulu v nadcházejících měsících.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno