Flying Wild Hog a Focus Entertainment se domnívají, že více lesku je zásadní a nazvali to „nezbytným krokem“ k zajištění „nejlepšího zážitku pro každého“.

Evil West od Focus Entertainment je nejnovějším titulem, který se v této sezóně potýká se zpožděním, i když naštěstí ne o mnoho. Namísto 20. září vyjde akční hra z pohledu třetí osoby 22. listopadu pro Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 a PC.

V nedávném tweetu vývojář Flying Wild Hog a vydavatel vysvětlili zpoždění. „Vylepšení naší hry je klíčové, abychom našim hráčům poskytli nejen dobré, ale také trvalé vzpomínky. To je něco, o co jsme vždy usilovali.“ Ačkoli chápal frustraci za zpožděním hry, poznamenal, že je to „nezbytný krok“ k poskytnutí „nejlepšího zážitku pro každého“.

Evil West se odehrává na Divokém západě, kde se střetávají kovbojové a nadpřirozeno. Jako lovec upírů Jesse hráči loví „temnou hrozbu“. Spolu se střelnými zbraněmi mohou hráči bít nepřátele bojem na blízko díky rukavici. Menší nepřátele lze srazit do vzduchu a zavěsit je tam rychlou střelbou nebo poslat do blízkých objektů. Ačkoli jde primárně o hru pro jednoho hráče, je podporována také kooperace s jiným hráčem.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Další záběry ze hry pravděpodobně přijdou během několika příštích týdnů, takže zůstaňte naladěni. Mezitím se podívejte na více než 10 minut boje a průzkumu ve videu níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno