Ubisoft také potvrzuje, že Codename HEXE je „o něco dále“ než nadcházející Codename RED.

Přestože se Assassin’s Creed od Assassin’s Creed Origins z roku 2017 drží vzoru RPG s otevřeným světem, je jasné, že do budoucna se série snaží hráčům poskytnout různé druhy zážitků. Nadcházející Assassin’s Creed Mirage je akční adventura zaměřená na stealth, inspirovaná původními hrami této série, a přestože se Assassin’s Creed Codename RED vrátí do podoby akčního RPG, nebude tomu tak u hry, která přijde následně.

Assassin’s Creed Codename HEXE  bude  po RED druhou hrou, která se připojí k Infinity hubu, ale na rozdíl od svého předchůdce nepůjde o RPG. Totéž potvrdil viceprezident a výkonný producent Assassin’s Creed Marc-Alexis Côté při rozhovoru s IGN, který vysvětlil, že  struktura Infinity umožní sérii „přinést více rozmanitosti do míst, která se rozhodneme navštívit, a do toho, jak se rozhodneme reprezentovat ta období.“

Přečti si  PC specifikace Senua's Saga: Hellblade 2 odhaleny

Myslím, že tento přístup Infinity nám také umožňuje mít různé zkušenosti různých velikostí,“ řekl. „Ne všechno musí být 150hodinové RPG, že?

Vzhledem k tomu, kolikrát téměř skličující velikosti nedávných her Assassin’s Creed vedly v posledních letech ke stížnostem hráčů na nadýmání, se to zdá jako moudré rozhodnutí.

Mezitím Côté v rozhovoru pro VGC znovu potvrdil, že HEXE bude „jiným zážitkem, pokud jde o hru a herní strukturu“, a zároveň hovořil o tom, jak Infinity umožní Ubisoftu dodržovat různé plány vydávání a modely po uvedení her.

Jedna z věcí, které jsme se naučili s Origins, Odyssey a Valhalla, je, že nepotřebujeme vycházet s RPG každý rok,“ řekl. „Tyto hry mají mnohem delší konec a dokážou udržet zapojení a zájem hráčů po dlouhou dobu, zvláště pokud je dobře podpoříme naším úsilím po uvedení na trh.

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Mezitím Côté také řekl, že HEXE je „o něco dál“ než  RED, ale jakmile vyjde, oba budou nakonec „žít souběžně“.

Kromě Mirage, RED a HEXE také Ubisoft oznámil otevřený světový titul Assassin’s Creed Codename JADE  pro mobilní zařízení a zveřejnil nové podrobnosti o  nadcházejícím bezplatném dropu obsahu Assassin’s Creed Valhalla.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno