Rozšíření se prodává za 529 Kč, přičemž ti, kdo si rozšíření předobjednají obdrží Blacktide Dye Outfit a Blacktide Sharpshot Bow zdarma.

Horizon Forbidden West od Guerrilla Games dostane 19. dubna placené rozšíření s Burning Shores, které se prodává za 529,- Kč. Předobjednávky jsou nyní k dispozici v obchodě PlayStation Store a poskytují jako bonusy Blacktide Dye Outfit a Blacktide Sharpshot Bow. Podívejte se na ně níže v nejnovějším traileru.

Burning Shores sleduje Aloy, jak se pouští na jih od klanu Tenakth a zkoumá novou hrozbu, která zůstává skrytá. Prostředí je velmi chaotické kvůli sopečným erupcím a seismické aktivitě, ale jsou tu nové postavy, které můžete potkat, příběhy, které je třeba zažít, a mnoho dalšího. K dispozici budou také nové stroje, které budete moci lovit.

Přečti si  OlliOlli, Rollerdrome Studio Roll7 se uzavírá

Rozšíření je přístupné dokončením hlavního úkolu ve verzi hry pro PS5. Poté Aloy přijme zprávu, čímž začne nový příběh. Přestože nebyl předveden žádný gameplay, Guerrilla Games využívá sílu PS5 k vytvoření „velmi detailních“ prostředí. Jedna bitva vyžaduje „HODNĚ paměti a výkonu“, což tato konzole umožňuje.

Horizon Forbidden West: Burning Shores vychází 19. dubna pro PS5.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno