Nadcházející zatěžkávající beta test serverů Diablo IV je naplánován od 12. do 14. května a dává hráčům další šanci ochutnat to, co si pro ně toto akční RPG připravilo.

Otevřená beta Diabla 4 v březnu byla masivní, ve skutečnosti vůbec největší v historii série a zanechala spoustu lidí hladových po tomto akčním RPG. A přestože do jeho spuštění zbývá ještě něco málo přes měsíc, hráči budou mít již brzy možnost si znovu tuto hru ochutnat. Společnost Blizzard Entertainment nedávno potvrdila, že Diablo 4 dostane od 12. do 14. května Server Slam, a nyní vydal krátký nový trailer, který nabízí pohled na to, co lze očekávat.

Server Slam Diabla 4 bude obsahovat stejný obsah jako jeho nedávná otevřená beta, i když přijde s několika vylepšeními. Pro začátek si hráči budou moci vyzkoušet četná vylepšení, která Blizzard ve hře provedl na základě zpětné vazby po beta verzi. Budete také moci častěji bojovat s Ashava the World Boss, zatímco Server Slam bude také obsahovat exkluzivní odměny. To znamená, že pokrok se nepřenese do plné hry.

Přečti si  Bloober Team a Private Division v tomto roce oznámí svou novou hororovou survival hru

Diablo 4 vypadá, že je na dobré cestě k působivému startu, k malému překvapení, alespoň pokud jde o jeho komerční výkonn, přičemž Activision Blizzard nedávno poznamenal, že předprodeje byly silné.

Diablo 4 vychází 6. června pro Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno