Tento rok se nám Bethesda chystá vydat ještě tři hry a to Wofenstein II: The New Colossus, Evil Within 2 a Dishonored: Death of the Outsider.

Dnes nám Titan Comics společně s Bethesdou oznámili, že vydání těchto her bude doprovázet také série komiksů, která by měla být dostupná všem.

Jako první by měl na řadu  přijít komiks k Evil Within 2, který doprovázel už první díl jakožto prequel. Za komiksem k prvnímu dílu Evil Within stály právě Titan Comics. V této komiksové sérii čtenáři najdou detektiva Sebastiana Castellanos, který se stále nevzpamatoval z událostí, které se staly v Beacon Mental Hospital, když vyšetřoval nový případ sériového vraha, který náhle zasáhl Krimson City. Comiks k druhému dílu by se měl objevit 6. září.

Přečti si  Mód přináší DLSS 3 i na grafické karty řady Nvidia RTX 20 a 30

Další v pořadí bude série, která bude doprovázet Wolfenstein II: The New Colossus. O psaní se postaral Dan Watters (Limbo, Assassin Creed: Uprising) a ilustrace zastrešili Piotr Kowalski (SEX, Dark Souls) a Ronilson Freire (The Mummy). Komix nás vezme na Blaskowiczovu misi, kde již tradičně zemře množství nacistů a půjde o zastavení zlověstného úsilí Hanse Hartmanna. První číslo se uvolní ve své fyzické a digitální podobě 13. září.

A jako třetí bude jak již správně tušíte komiks k Dishonored: Death of the OutsiderDishonored: The Peeress and the Price  bude obsahovat příběh a obsah, který se bude vázat na nedávno oznámené DLC. Následuje Emily Kaldwin v momentě, kdy se vrátí do Dunwallu s Corvem. Brzy se znepřátelí s politikem Archibaldem Dufraneomem a když se objeví zprávy o novém zabijákovi ve městě, Emily záhadně ztrácí své síly.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno