Září se přehouplo do své druhé poloviny a na trhu se objevila řada nových her jako Shadow of the Tomb Raider, NBA 2k19, NHL 19 a další. Pojďme si nyní zrekapitulovat nejzajímavější zprávy uplynulého týdne.

Spider-Man se skvěle prodává, Lara nedostává dobrá hodnocení, Halo 5 zůstane jen na XO, Assassin vyjde i na Switch  a mnoho dalšího.

SPIDER-MAN TRHÁ V ANGLII REKORDY

Gameindustry.biz oznámili, že Marvel´s Spider-Man je zatím nejrychleji prodávanou hrou tohoto roku ve Velké Británii. Vzhledem k tou, že se jedná o PS4 exkluzivitu, je tento výsledek o to působivější.

EA STÁLE DRŽÍ PRÁVA NA VYDÁNÍ KINGDOS OF AMALUR: RECKONING

I když THQ Nordic vlastní práva na IP Kingdom of Amalur, tak společnost EA stále vlastní práva na vydání hry Kingdom of Amalur: Reckoning. Tato skutečnost mlže THQ Nodric značně zkomplikovat vydání remasteru, nebo remaku hry.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

HALO 5: GUARDIANS ZŮSTANE I DÁL XBOX ONE EXKLUZIVITOU

Halo je jednou z nejstarších exkluzivit Xboxu a tak není divu, že spekulace o tom, že se Halo 5: Guardians objeví na PC způsobily značný rozruch. Microsoft prohlásil, že Halo 5: Guardians zůstane i nadále dostupné pouze na Xbox One a žádný port ani přidání do služby Play Anywhere se konat nebude.

V JAPONSKU VYJDE ASSASSIN´S CREED ODYSSEY NA SWITCH

Nintendo oznámilo, že Ubisoft se chystá Assassin Creed Odyssey vydat také na Switch. Ovšem pozor, hra bude v claudové verzi a navíc bude vydána pouze pro japonský trh.

DIABLO 3 VYJDE NA SWITCH V LISTOPADU

Diablo 3 Eternal Collection pro konzoli Nintendo Switch vyjde v průběhu listopadu. Switch verze bude obsahovat jak základní hru, tak i všechna dosud vydaná DLC, k tomu navíc tématické předměty z The Legend of Zelda. Na portu pracoval samotný Blizzard.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

SHADOW OF THE TOMB RAIDER NESKLÍZÍ NEJLEPŠÍ HODNOCENÍ

Očekávaná hra Shadow of the Tomb Raider ve světě nesklízí zrovna nejlepší hodnocení. My pro vás hru právě v těchto dnech recenzujeme.