Oficiální Kinda Funny Twitter stránka učinila oznámení, že můžeme očekávat vydání The Walking Dead: Final Season Episode 3 již 13. ledna 2019.

Konečně se tak dočkáme pokračování série, která byla po zániku Telltale Games převzata a zachráněna Skybound Games.

Uzavření Telltale Games bylo velmi rychlé a pro mnohé i matoucí, a mnoho lidí si nebylo jisto, zda budou dokončeny nebo zcela zrušeny další projekty, které obsahovaly věci jako Season 2 The Wolf Among Us, další projekty a spolupráce s Netflixem pro Minecraft Story Mode.

The Walking Dead: Final Season málem skončila mezi těmito hrami a hráči se nemuseli vůbec dozvědět jak celý příběh Clementine dopadne. Telltale totiž stihlo vydat pouze dvě, z plánovaných pěti epizod. Naštěstí hru převzalo i s částí vývojářského týmu Skybound Games, které po vyřízení všech právních formalit vydá třetí epizodu, která byla od Telltale téměř dokončena.

Přečti si  Další válka o Arrakis

Série se soustřeďuje na to, že Clementine nyní přebírá roli Lee a společně s Alvinem Jr z druhé sezóny se snaží uchránit před Walkery. Pokusí se znovu cestovat na místo, kde budou v bezpečí, ale na cestě před nimi stojí ještě řada hrozeb.

The Walking Dead: Final Season Episode 3 vychází na PC, PS4 a Xbox One 13. ledna.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno