Na začátek roku 2019 nechal BioWare uvolnit 15 minut nových herních záběrů z jejich připravované hry Anthem, na kterých můžeme vidět jednu z prvních misí ve hře.

Příští měsíc vychází Anthem, jedna z velmi očekávaných her od BioWare a EA. Nyní se tak dá očekávat, že s blížícím se termínem vydání uvidíme mnohem více nových záběrů z této očekávané hry.

Americké IGN, mělo tu čest dostat se opět jako první k novým záběrům, které pochází z jedné z prvních misí ve hře nazvané  Lost Arcanist. Tato mise má za úkol naučit hráče základům boje a létání. Video nám také ukazuje bližší pohled na tři ze čtyř Javelinů (Storm, Colossus a Interceptor), které budou ve hře k dispozici. Pokud jste byli zvědaví na rozdíly mezi jednotlivými oblek, pak je právě toto video tím nejlepším, které vám je ukáže. Celé video trvá okolo 15 minut.

Přečti si  Evakuace započne v červnu

Ti kteří mají hru předplacenou, tak se mohou těšit na VIP betu, která proběhne od 25. do 27. ledna, všichni ostatní potom budou mít přístup do beta testu v termínu od 1. do 3. února.

Anthem vychází na PC, PS4 a Xbox One 22. února.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno