Již jen několik dní nás dělí od chvíle, kdy Capcom vydá svůj velmi očekávaný remake hororové hry Resident Evil 2.

Nedávno fanoušci dostali k dispozici 30 minut na průzkum demo verze s názvem 1-shot, které dalo hráčům letmý pohled na příběh policisty  Leon S. Kennedyho.

Nyní se na internetu objevilo video, které nám představuje prvních 15 minut kampaně Claire Redfield a to od doby, kdy se poprvé ukáže v Raccoon City, až do příjezdu na policejní stanici. Zde si můžete povšimnout toho, že Claire vstoupí na policejní stanici přesně v místě, kde začíná demo 1-shot.  Záběry skončí těsně poté, co Claire vstoupí na východní křídlo, což je stejná lokalita, kde Leon nalezl v demu policejního důstojníka. Pokud Claire také narazí na stejného policajta a spustí stejný cutscénu, tak je možné, že remake bude obsahovat scénáře A a B stejně jako originál, i když Capcom dříve tvrdil, že tomu tak v remaku nebude.

Přečti si  World of Tanks Blitz oslavuje "Turtle Power" spoluprací s Teenage Mutant Ninja Turtles

Samozřejmě tyto záběry zatím nic nedokazují, minimálně do doby, než bude hra vydána, ale stojí za zmínku, že Capcom již v minulosti učinil pravý opak toho, co původně tvrdil. Například režisér hry Kazunori Kadoi předtím uvedl, že Ada nebude mít z praktických důvodů na sobě své ikonické červené šaty, ale trailery ukazují opak. Hráči naštěstí nebudou muset dlouho čekat, aby potvrdili, zda se v remaku objeví mechanika A a B scénáře.

Remake Resident Evil 2 vychází na PC, PS4 a Xbox One 25. ledna.

https://youtu.be/OnQeL9Nq3Ko

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno