EA zveřejnilo spoustu detailů pro nadcházející závodní hru Need for Speed ​​Unbound, včetně funkcí pro usnadnění a systémových požadavků.

Společnost EA odhalila systémové požadavky na PC verzi připravované závodní hry Need for Speed ​​Unbound, spolu s globálním načasováním vydání hry po celém světě. Podívejte se na systémové požadavky a také na časy globálního spuštění níže.

Společnost také odhalila řadu dalších podrobností o Need for Speed ​​Unbound, včetně podrobností o výkonu na všech platformách, seznamu funkcí usnadnění a seznamu podpůrných volantů.

Verze hry Need for Speed ​​Unbound pro PS5 a Xbox Series X mají běžet při 4K a 60 snímcích za sekundu, zatímco verze hry pro Xbox Series S má běžet při 1280p a 60 snímcích za sekundu.

Need for Speed ​​Unbound bude také obsahovat crossplay ve svém multiplayerovém prostředí Lakeshore Online. Při prvním spuštění Lakeshore Online budou hráči upozorněni, že crossplay byl povolen, a hráči na PC, PS5 a Xbox Series X/S budou moci hrát společně. Crossplay lze také zakázat.

Přečti si  Byl odhalen kompletní seznam trofejí pro Need for Speed ​​Unbound

Need for Speed ​​Unbound vychází na PC, PS5 a Xbox Series X/S 28. listopadu pro majitele Palace Edition a 1. prosince pro všechny ostatní.

Minimální požadavky na PC:

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Procesor (AMD): Ryzen 5 2600 nebo ekvivalent
  • Procesor (Intel): Core i5-8600 nebo ekvivalent
  • Paměť: 8 GB
  • Grafická karta (AMD): RX 570 nebo ekvivalent
  • Grafická karta (NVIDIA): GTX 1050 Ti nebo ekvivalent
  • DirectX: 12 Kompatibilní grafická karta
  • Požadavky na připojení online: 1 Mbps nebo rychlejší připojení k internetu
  • Místo na pevném disku: 50 GB+

Doporučené požadavky na PC

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Procesor (AMD): Ryzen 5 3600 nebo ekvivalent
  • Procesor (Intel): Core i7-8700 nebo ekvivalent
  • Paměť: 16 GB
  • Grafická karta (AMD): Radeon RX5700 nebo ekvivalent
  • Grafická karta (NVIDIA): GeForce RTX 2070 nebo ekvivalent
  • DirectX: 12 Kompatibilní grafická karta
  • Požadavky na připojení online: 1 Mbps nebo rychlejší připojení k internetu
  • Místo na pevném disku: 50 GB+

Need for Speed ​​Unbound 28. listopadu časy spuštění:

  • 23:00 PST
  • 02:00 EST
  • 01:00 CST
  • 07:00 GMT
  • 08:00 SEČ
  • 15:00 CST
  • 15:00 HKT
  • 16:00 JST
  • 18:00 AEDT

Seznam podporovaných volantů:

  • Thrustmaster T300RS (PS5, PC)
  • Thrustmaster TX (Xbox, PC)
  • Thrustmaster T150 (PS5, PC)
  • Thrustmaster TMX (Xbox, PC)
  • Logitech G29 (PS5, PC)
  • Logitech G920 (Xbox, PC)
  • Fanatec CSL Elite Racing Wheel (PS5, PC, Xbox)

Funkce usnadnění:

  • Audio nabídka (Zapnuto nebo Vypnuto)
  • Titulky (zapnuto nebo vypnuto)
  • Obtížnost příběhové hry (uvolněná, náročná, intenzivní)
  • Režim pro barvoslepé (zapnuto nebo vypnuto)
  • Použít chat řeč na text (zapnuto nebo vypnuto)
  • Velikost textu chatu
  • Otřesy kamery (Posuvník pro nastavení míry otřesů)
  • Motion Blur (Zapnuto nebo Vypnuto)
  • Ovládání osvětlení (Zapnuto nebo Vypnuto) – V určitých případech snižuje intenzitu, frekvenci a svítivost blikajících světel.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno