Jsme velmi rádi, že jste našimi čtenáři a odběrateli a proto se chceme neustále zlepšovat a vyvíjet. Proto jsme pro vás připravili novinku na českých i slovenských herních webech nevídanou a to v podobě oficiální aplikace GAME PRESS a to pro zařízení se systémem Android a iOS.

S naší oficiální aplikací budete mít nejčerstvější informace vždy po ruce a nebudete muset nic zdlouhavě hledat. Aplikace GAME PRESS vám zajistí přístup k NOVINKÁM, YOUTUBE KANÁLU, SOCIÁLNÍM SÍTÍM i SAMOTNÉMU WEBU. Navíc aplikace obsahuje notifikace i widget, takže budete mít čerstvé informace doslova okamžitě.

Aplikace jsou k dispozici prostřednictvím následujících linků níže. Pro systém Android je aplikace ke stažení prostřednictvím Google Play a pro iOS zatím prostřednictvím našeho uložiště.

  • APLIKACE GAME PRESS PRO ANDROID (Již na Google Play)
  • APLIKACE GAME PRESS PRO iOS
Přečti si  Společnost Take-Two Interactive údajně propustila "drtivou většinu" zaměstnanců Private Division

Pokud by se nějakému majiteli iOS stalo, že mu aplikace pomocí iTunes nepůjde nainstalovat, stačí si stáhnout program iFunbox. Program je zdarma a nainstalování jakékoliv aplikace je naprosto jednoduchá záležitost.

1 komentář

  1. Pokud by se nějakému majiteli iOS stalo, že mu aplikace pomocí iTunes nepůjde nainstalovat, stačí si stáhnout program iFunbox. Program je zdarma a nainstalování jakékoliv aplikace je naprosto jednoduchá záležitost.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno