Máte chuť posunout rozměry svého hraní na PlayStationu 4 Pro a Xbox One X do maximálních rozměrů? Společnost BenQ má pro vás nově velmi zajímavé řešení v podobě nového cenově dostupného 4K UHD HDR projektoru, který společnost představila včera 16. listopadu v Nizozemsku.

Společnost BenQ, světová jednička na trhu s DLP projektory, představila model CineHome W1700, který přináší všem fanouškům domácího kina rozlišení 4K UHD a funkci HDR za velmi příznivou cenu. Je vybaven celou řadou špičkových funkcí, jako jsou UHD (Ultra-High-Definition) 4K rozlišení s 8,3 Mpx, technologie CinematicColor zajišťující přesné barvy nebo vysoký dynamický rozsah HDR s optimalizací pro projektory.

„S projektorem W1700 je digitální kino s velkou projekční plochou a obrazem v rozlišení 4K dostupné většímu počtu uživatelů v domácnostech,“

prohlásil Conway Lee, prezident společnosti BenQ Corporation.

„Nyní si může kdokoli vychutnávat večery s filmy v rozlišení 4K doplněném o pokročilé audiovizuální inovace a funkci HDR – to vše navíc za úžasnou cenu.“

A co vše nový projektor BenQ CineHome W1700 nabízí?

4K obraz s živými barvami

BenQ W1700 zobrazující 8,3 milionu jednotlivých pixelů přinášejících skutečné 4K UHD rozlišení využívá inovativní DLP technologii s jedním 0,47″ čipem DMD, která umožňuje dosáhnout elegantního kompaktního designu projektoru s minimálními rozměry vhodnými do každé domácnosti. Navíc je projektor vybaven optickým systémem zcela optimalizovaným pro rozlišení 4K, jenž zajišťuje mimořádnou kvalitu obrazu a přesnost barev bez jakýchkoli artefaktů.

Přečti si  XDefiant se spouští 21. května

Vynikající obraz projektoru BenQ W1700 je dále umocněn podporou funkce HDR (High Dynamic Range), která přináší větší rozsah jasu a kontrastu zásluhou automatické optimalizace obrazu, jež dodává každému detailu maximální věrnost a umožňuje tak dosáhnout zážitku jako v kině. Plná podpora nejnovější technologie ochrany proti kopírování HDCP 2.2 navíc umožňuje uživatelům přehrávat veškeré tituly z rychle se rozšiřující nabídky 4K obsahu.

Pokročilá technologie CinematicColor

Exkluzivní technologie BenQ CinematicColor a barevné kolečko RGBRGB zajišťují splnění nejvyšších standardů pro přesnost barev ve filmovém průmyslu. Zásluhou více než 96% pokrytí barevného gamutu Rec. 709 s přesným výkonem Delta E < 3 zaručuje projektor BenQ W1700 věrnou reprodukci obsahu přesně takovým způsobem, jak to filmoví tvůrci zamýšleli.

Audiovizuální výkon projektoru BenQ W1700 je dále vylepšen vlastními technologiemi CinemaMaster Video+ a CinemaMaster Audio+. Využívá tak zdokonalených adaptivních pixelů na okrajích obrazu, sofistikovaných algoritmů barev, výjimečného zobrazení pleťových tónů a rovněž i perfektního zpracování zvuku pro rezonující hloubky a jemné výšky.

Přečti si  21. sezóna Apex Legends: Upheaval začíná 6. května, nový trailer představuje Altera

Moderní design a snadné nastavení

Projektor BenQ W1700 se vyznačuje nízkou hmotností, štíhlým profilem a kompaktními rozměry, které se hodí do každého interiéru. Zásluhou své bohaté výbavy například v podobě automatické korekce lichoběžníkového zkreslení a 1,2× zoomu se projektor snadno přizpůsobí jakémukoli prostoru a jeho instalace je velmi snadná.

Novinku lze připojením HDMI adaptéru, jako je například BenQ QCast / QCast Mirror, Google Chromecast nebo Amazon Fire TV Stick snadno proměnit v chytré zařízení a okamžitě začít streamovat TV pořady, filmy, sportovní přenosy a dokonce i videohry na velkou projekční plochu.

BenQ W1700 disponující mimořádně výkonnou technologií Digital Light Processing, která v roce 2015 získala ocenění Oscar (Academy Award of Merit) a je využívána v 90 % všech digitálních kin na světě, nabízí dlouhodobě vynikající obraz s přesnými barvami a mimořádnou ostrostí bez nutnosti údržby nebo degradace kvality.

Projektor pro domácí kino BenQ W1700 se skutečným rozlišením 4K UHD a funkcí HDR bude k dostání již na začátku ledna 2018 za předpokládanou cenu 39. 990 Kč s DPH v České republice a 1 559 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.BenQ.cz

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno