Nikdy nebyla lepší příležitost přidat se k více jak 10 miliónům hráčům na jejich cestě za dobrodružstvím napříč Tamrielem!

Na oslavu #10MillionStories nabízí nyní ZeniMax Online Studios skvělou příležitost snadného připojení se ke hře pro nové hráče a získání zajímavých bonusů. Akce zahrnuje také týdenní hraní zcela zdarma na PS4, PC a Mac v termínu od 30. 11. do 6. 12. a speciální Dungeon event plný úžasných odměn.

Od dnešního dne do 6. prosince mají hráči PC, PS4 a Mac 7 plných dní k objevování Tamrielu, vytvoření a vylepšování své postavy, plnění úkolů a procházení dungeonů a vytvářet si tak svůj vlastní příběh v doposud nejvelkolepějším Elder Scrolls dobrodružství.

Týden hraní zdarma zahrnuje:

v Masivní dobrodružství v otevřeném světě: Přístup ke kompletní základní hře full The Elder Scrolls Online (vyjma ESO: Morrowind). Jděte kamkoliv chcete a dělejte, co se vám zlíbí po stovky hodin v neuvěřitelně obrovském fantastickém světě.

Přečti si  "Zaměřujeme se na hledání způsobů, jak zvýšit náš výkon," říká Todd Howard

v 500 jednotek herní měny zdarma: Všechny účty obdrží 500 korun (Crowns) určených k útratě v herním obchodě k zakoupení unikátních mazlíčků, pomocných svitků, lektvarů a více.

Zachování postupu: Herní postup, který byl vytvořen v rámci všech eventů Hraní Zdarma zůstává zachován pro ty, kteří se rozhodnou do hry vrátit. Všechny postavy, zakoupená herní
měna nebo předměty a herní postup zůstane zachován v případě, že si hráči zakoupí hru u některého z našich obchodních partnerů, kde je dostupná v krabicové verzi.

Hráči PlayStation 4 budou k hraní potřebovat aktivní členství PlayStation Plus a hru pro hraní zdarma mohou stahovat v PlayStation Store již nyní. Hráči PC a Mac mají k dispozici hru ke
stažení zdarma prostřednictvím klienta Steam či na oficiálních stránkách hry zde.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Od 30. 11. 2017 16:00 hod, do 6. 12. 2017 16:00 hod, se mohou všichni hráči účastnit speciálního eventu #10MILLIONSTORIES DUNGEON EVENT a získat tak šanci vyhrát bonusové herní předměty, jako jsou mazlíčci, kostýmy a další. Hráči budou mít za úkol jednoduše
dokončit vybraný dungeon, který naleznou přes tzv. Dungeon Finder ve hře. Navíc hráči získají za dokončení dungeonu mysteriózní bednu s odměnou. Dungeon eventu se mohou účastnit
všichni hráči s jakoukoliv platformou a kdekoliv na světě.

Níže se také můžete podívat na trailer, který oslavuje dosažení 10 miliónů hráčů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno