Americká technologická firma Google pracuje na své vlastní herní službě pod kódovým označením „Yeti“, kterou chce konkurovat Microsoftu, Sony a dalším.

Tento kousek spekulací vychází z nedávné zprávy vydané společností The Information, která naznačuje, že několik „lidí s informacemi o projektu“ hlásí, že společnost Google se zabývá svou vlastní službou pro vysílání her na základě předplatného. Společnost prý již investovala do projektu velké množství času a úsilí.

Podle zprávy může společnost Google svou potenciální herní službu byla zpřístupněna prostřednictvím digitálních mediálních přehrávačů Chromecast, přičemž by hráči potřebovali přístup pouze k internetu. Existuje však i jiná spekulace a to, že by Google mohl pracovat za tímto účelem na vlastní konzoli.

Vezmeme-li v úvahu všechny tyto věci, nebudeme příliš daleko od možnosti, že by společnost Google ovládla trh s videohrami tím, že nabídne vlastní herní streamingovou službu. Navíc tomu přispívá i fakt, že společnost nedávno najala bývalého pracovníka PlayStationu a ředitele společnosti Xbox Phila Harrisona, který disponuje řadou nápadů.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Uvidíme, zda se tento technický titán objeví se svou vlastní službou Yeti na letošní E3.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno