S více než 15 first-party studii otevře PlayStation v Malajsii nové vývojářské studio.

V nové zprávě z Gamesindustry.biz, stojí, že PlayStation otevře nové vývojové studio v Malajsii. 

V tomto zařízení bude Malajsie úzce spolupracovat s Sony Interactive Entertainment Worldwide, aby vytvořila více příležitostí pro místní a regionální herní průmysl,“ říká YB Gobind Singh Deo, ministr komunikací a multimédií Malajsie. Společně budeme pracovat na posílení kreativních talentů v Malajsii a navázání partnerství s našimi místními vzdělávacími partnery. Tím je zajištěno, že bude podporován zrychlený růst průmyslu v naší zemi.

Toto bude první vývojové studio společnosti Sony v jihovýchodní Asii, které bude poskytovat umělecký design a animaci, protože PlayStation pokračuje ve vytváření exkluzivních titulů. Připojí se k exkluzivním studiím, jako jsou Naughty Dog, Sucker Punch, Guerilla Games, Media Molecule a nedávno získané studio Insomniac Games .

Přečti si  Gran Turismo 7 – Update 1.46 přidává nové vozy včetně Škody Vision

Malajsie má všechna správná kritéria, aby se stala oblíbeným místem pro investice pro mezinárodní vývojáře her,“ říká YB Datuk Darrel Leiking, ministr mezinárodního obchodu a průmyslu Malajsie.

Jim Ryan z PlayStation také dodal, že „působivý talent, živý herní ekosystém a podpora ze strany vlády jsou klíčovými důvody, proč jsme se rozhodli posunout naše partnerství s Malajsií na další úroveň.

Novinky o novém studiu v Malajsii přicházejí několik dní poté, co bylo oznámeno, že Herman Hulst z Guerilla Games bude novým vedoucím WorldWide Studios. Pokud jde o Shuhei Yoshidu, bývalého vedoucího Worldwide Studios, povede novou indie herní iniciativu. Jim Ryan navíc připomenul, že vývojáři mají na PS5 nejsnadnější kódování v historii značky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno