Prvnímu Destiny se podařilo dosáhnout nových výšin díky expanzi The Taken King, která do hry přidala bohatý obsah a také řešila mnoho stížností fanoušků.

Destiny 2 se aktuálně nachází ve velmi podobné, pravděpodobně i horší situaci, kdy se fanoušci od hry hromadně odvracejí a chuť vrátit se do hry hledají velmi obtížně. Není tak divu, že se Bungie snaží dělat vše proto, aby fanoušky opět otočila na svou stranu a jako součást tohoto snažení, přizvalo do svého ateliéru v Seattle ve Washingtonu řadu tvůrců online obsahu, aby jim umožnila zahrát si nadcházející expanzi nazvanou Warmind. Díky tomu se tak dozvídáme, že DLC přinese do hry zcela nový režim.

S touto informací přišel YouTuber známý jako Mesa Sean, který byl právě jedním z těch, které Bungie pozvalo. Mesa je vázán dohodou o mlčenlivosti, kterou s Bungie uzavřel a tak o tom co zažil, nemůže příliš hovořit. Ovšem potvrdil, že hrál nový herní mód, kterým byl ohromen.

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Nikdy jsem nehrál takový herní režim v žádném Destiny a pravděpodobně ani v jiných hrách“ uvedl Mesa Sean a dodal, že herní režim je opravdu jedinečný a nechtěl jej přestat hrát. Dále k režimu uvádí, že je velmi zábavný a zároveň také náročný.

Mesa Sean potvrdil, že nový herní režim rozhodně není dalším pokusem jak z hráčů vytáhnout další peníze, takže se fanoušci nemusí obávat o to, že by režim byl postaven na mikrotransakcích, či si bral příklad z Fornite či PUBG.

Související obrázek

Nový herní režim může být opravdu cokoliv, ale je tu  jedna možnost, která by mohla být velmi pravděpodobná, a to, že by se mohlo jednat o aktivitu nazvanou Deep Stone Crypt. S tím by totiž korespondoval také únik z GameSpotu, který uvedl detaily, k DLC Warmind. Zde je uvedeno, že by v tomto režimu hráči dostávali stále silnější nepřátelé, což by z tohoto režimu činilo tzv. boss rush mode. Ovšem Bungie zatím nic takového nepotvrdilo, ani nevyvrátilo a budeme si tak muset počkat na oficiální odhalení.

Naštěstí nebudeme muset na nové informace příliš dlouho čekat, jelikož Bungie oznámilo na 24. dubna první z řady tradičních live streamů, které pořádá před uvedením nové expanze.

Destiny 2 je nyní k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno