Včera Bungie odhalila řadu nových podrobností o Season of Dawn, která v Destiny 2 odstartuje již 10 prosince, jednou z nich byl i kalendář s obsahem, která během této sezóny bude vycházet.

Kalendář byl sdílen během večerního live streamu a detailněji si jej můžete prohlédnout níže v novince. Jak řada hráčů očekávala, tak velká část tohoto obsahu je zaměřena na noví PvE režim The Sundial.

Tento plán také potvrzuje, že Season of Dawn bude obsahovat dva exotické úkoly: jeden na Devil’s Ruin sidearmu a druhý na Bastion fusion rifli. Související questy budou spuštěny 7. ledna a 28. ledna.

Kalendář dále potvrzuje, že se vrátí i dva časově omezené eventy a to The Dawning a Crimson Days. Přesněji řečeno, The Dawning, který je oslavou zimní sezóny, se bude konat od 17. do 14. ledna a Crimson Days budou k dispozici od 11. do 18. února.

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Jsme však velmi zvědaví na to, zda nová aktivita The Sundial bude schopna udržet zájem hráčů během nadcházejících měsíců. Absence nového raidu může totiž řadu fanoušků znepokojovat a podobné aktivity typu Court of Oryx hráče dlouho nebavily.

Destiny 2 je nyní k dispozici pro PC, Xbox One a PS4.

2 KOMENTÁŘE

    • To by nevadilo, vždyť tenhle armor nemáš ve verzi 2.0.. chtěl jsem spíše armor z drifterovy sezony. Tak snad příští sezonu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno