Vypadá to, že každý druhý den hráči Destiny 2 zjistí, že je nějaká zbraň zabugovaná a nyní se jedná o exotickou fúzní pušku Telesto. 

Jediný rozdíl spočívá v tom, že poslední jmenovaná zbraň nezpůsobuje ve hře problémy. Hráči Destiny 2 objevili, že exotická fúzní puška Telesto jim může poskytnout speciální munici zdarma v nemalém množství. V žádném případě nejde o chybu, která by narušila hru, tím, že by nějak dramaticky zvyšovala damage, jako tomu bylo v případě luku Wish-Ender.

Klíčem k této poslední chybě v Destiny 2 je nový sezónní režim s názvem Heavy Handed. Tento režim má dvě zvýhodnění, jedno je zaměřené na melee energii a druhé je vázáno na některé sekundární zbraně. Druhý s názvem Lock and Load je zabugovaný a dává hráčům nesmyslné množství munice.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Lock and Load perk říká, že když je hráč obklopen více nepřáteli, tak zabitím jednoho z nich pomocí fúzní pušky, brokovnice, sidearmy nebo submachiny, přidá do hráčových rezerv munici právě pro tuto zbraň. Zdá se však, že perk počítá s každým vystřeleným projektilem z Telesta a přidává výrazné množství munice.

Hráči musí být obklíčeni více nepřáteli, aby to fungovalo, ale je to snadný způsob, jak získat spoustu munice bez velké práce. Samozřejmě to funguje pouze s Telestem, což není moc silná zbraň na začátku, ale v Destiny 2 stále něco nefunguje tak, jak bylo zamýšleno.

Pro Telesto je to jen další z dlouhého seznamu chyb a potenciálně možného zneužití ve hře.

Přečti si  Do World of Warships: Legends připlouvají japonské lehké křižníky

Destiny 2: Season of Dawn je k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno