Očekávaný PS4 exkluzivní titul Ghost of Tsushima od Sucker Punch vyjde 26. června a hráčům nabídne českou textovou lokalizaci, zároveň s tím startují předobjednávky.

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) dnes oznámila přesné datum vydání další z řady AAA PlayStation 4 exkluzivit. Ghost of Tsushima, akční adventura v otevřeném světě zasazeném do období první mongolské invaze do Japonska (13. století), vyjde 26. června 2020.

Současně s oznámením data vydání tak startují i předobjednávky v několika variantách.

Hlavním hrdinou příběhu je samuraj Jin Sakai žijící na ostrově Tsushima, který si bude muset osvojit nové způsoby boje, aby porazil mongolské nájezdníky a uchránil tak svobodu a nezávislost Japonska. Samotný příběh se zakládá na skutečných událostech, kdy v roce 1274 byl ostrov Tsushima prvním místem kde se Mongolové pokusili o invazi.

Přečti si  Mód přináší DLSS 3 i na grafické karty řady Nvidia RTX 20 a 30

Volně přístupný ostrov Tsushima bude fungovat zhruba tak, jak jsme zvyklí z jiných her v otevřeném světě. To znamená, že můžete absolvovat spoustu vedlejších misí mimo hlavní příběhovou linii. Jednu z nich již můžete vidět v prvním herním traileru. Vedlejší mise by hráči měli zcela jistě prozkoumat, protože na ostrově se skrývá mnoho tajemství.

Bojový systém je založen na boji s meči s historickými zbraněmi, jako je katana, a je poměrně pomalý. Pokud se chcete vyhnout boji, budete se moci spolehnout na stelth dovednosti a tiše zabíjet své nepřátele.

Vývoj hry Ghost of Tsushima má na starost studio Sucker Punch, které se proslavilo zejména sérií Infamous na konzolích PlayStation.

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Ghost of Tsushima vychází 26. června exkluzivně na PS4.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno