Remake titulu SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, který si můžete pamatovat jako úspěšnou plošinovku z dob slávy PlayStation 2, se svým fanouškům připomíná novým trailerem, ve kterém vývojáři představují zbrusu nový multiplayerový režim.

Nový SpongeBob nebude pouhým remakem starší plošinovky. Studio Purple Lamp jde o něco dále a ve spolupráci s THQ Nordic přivedou k životu jednoho z hlavních bossů hry a vloží ho do nového online režimu. Video, které dnes vývojáři zveřejnili, nám dává dobrou představu o tom, jak bude souboj probíhat. Režim budete moci hrát sami, v režimu rozdělené obrazovky nebo online. V cestě za úspěchem nebude stát pouze gigantický robot Squidward, ale také řada dalších nepřátel, proti kterýms se vám bude výpomoc jistě hodit.

Přečti si  Bethesda zdánlivě připravuje dva neohlášené Fallout projekty

Další zajímavostí jsou 4 nové hratelné postavy, které budete pravděpodobně moci využít i jinde než v nově představeném módu. V původní hře jste si mohli přepínat mezi SpongeBobem, Patrickem a Sandy. V remaku ale navíc přibude Squidward, Mr. Krabs, Plankton a Gary.

 SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom vychází 23. června pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

 

Jiří Morávek
Rádoby arogantní pseudo-hráč, který miluje svého psa a první napití z minerálky. Najdete ho na Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo jako iiiMoryTheory na Twitchi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno