V rámci právě odhalených příjmů za poslední čtvrtletí společnost Ubisoft oznámila, že dvě z nadcházejících her zaznamenala potenciálně poměrně významná zpoždění.

Zpožděné tituly, Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine , nyní vyjdou někdy během fiskálního roku Ubisoftu 2022, který trvá od 2. dubna 2021 do 31. března 2022. Ubisoft o zpoždění řekl následující ….

Far Cry 6 mělo původně vyjít 18. února 2021, zatímco Rainbow Six Quarantine měl stále vágní datum vydání „2020“. Není nijak překvapivé, když vidíme, jak se oba tituly zpožďují- jak zmiňuje Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla a Watch Dogs: Legion by pro společnost měly být dostatečně silné, takže není důvod valit do následujících měsíců velké množství her.

Přečti si  XDefiant se spouští 21. května

Následující měsíce se tak od Ubisoftu můžete těšit na? Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising a Just Dance 2021. Všechny tyto hry vyjdou před letošními Vánocemi. Přičemž a Riders Republic a Prince of Persia: Sands of Time Remake vyjdou v prvním čtvrtletí roku 2021.

Far Cry 6 i Rainbow Six Siege vyjdou na PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PS4 a PS5 se zpožděním.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

 

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno