Generální ředitel společnosti Slightly Mad Studios sdílí některé počáteční podrobnosti o projektu CARS 4 a jeho realistickém vizuálu.

Ian Bell, generální ředitel společnosti Slightly Mad Studios, ve svých nedávných tweetech odhalil některé nové podrobnosti týkající se Project CARS 4 a slíbil realistický zážitek, který vrátí sérii její počátky simulace.

Navzdory skutečnosti, že Bell odstranil všechny své tweety o Project CARS 4 brzy po jejich sdílení, někteří fanoušci dokázali z tweetů pořídit screenshoty, než došlo k jejich odstranění. Podle Bella je nový díl série Project CARS nastavena tak, aby obsahovala nejrealističtější vizuál, jaký kdy v simulační závodní hře byl.

 

I když se Codemasters pravděpodobně stane novou dceřinou společností Electronic Arts, zdá se, že na její studia není vyvíjen žádný tlak na používání Frostbite 3 jako vývojového nástroje, protože Bell tvrdil, že Project CARS 4 bude používat Madness Engine 2.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Je zřejmé, že přechod série na konzole 9. generace přinese výrazné grafické vylepšení jejích následujících položek, ale Bell konkrétně zmínil stíny a stínování Project CARS 4 jako jednu z výjimečných vlastností hry. Na druhou stranu je návrat hry k subžánru simulace jistě moudrým rozhodnutím studia, vzhledem k tomu, že nebyli zcela úspěšní ve směru, kterým se vydali s Project CARS 3.

Je trochu divné, že ředitel studia sdílí některé podrobnosti o svém dalším projektu a poté je smaže, ale toto je Slightly Mad Studios a navíc nyní pod křídly EA.

V současné době neexistuje žádné oficiální datum vydání Project CARS 4, protože hra ještě nebyla ani oficiálně oznámena. 

Project Cars 3 je nyní k dispozici na PC, PS4, PS5, Xbox One a XSX/S.

Recenze: Project Cars 3 – Závada na motoru?

 

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno