Konečně je čas se rozloučit s online střílečkou Battleborn od Gearbox Software, protože dnes budou její servery převedeny do offline režimu.

To znamená, že hra bude nehratelná v jakékoliv podobě. Jak zjistil GameSpot, tak společnost 2K Games již hru odstranila ze všech digitálních obchodů. Hra byla původně deaktivována 25. ledna, ale oznámení od 2K prodloužilo termín o nějaký čas, což fanouškům poskytlo příležitost hrát ji až do 31. ledna. Ve stávající podobě nebudete moci hrát singleplayer nebo režimy pro více hráčů, i když vlastníte fyzickou kopii.

Battleborn byl spuštěn v květnu 2016 jako tradiční multiplayerová střílečka s hrdiny, podobná Overwatch. Bohužel pro Gearbox se hra nikdy nedočkala velké slávy a zůstala ve stínu Overwatch od Blizzardu. Hře bohužel nepomohl ani přechod na free-to-play model. Nakonec Gearbox a 2K Games po přijetí všech faktů oznámily, že hra bude v lednu 2021 ukončena.

Přečti si  "Zaměřujeme se na hledání způsobů, jak zvýšit náš výkon," říká Todd Howard

Pravděpodobným posledním hřebíkem do rakve Battlebornu bylo oznámení vývoje Overwatch 2.

Spisovatel Battlebornu, Aaron Linde, který se mezitím přesunul k jinému vývojářskému týmu uvedl na Twitteru: „Servery Battlebornu za pár týdnů vyhasnou, až se to stane, bude to, jako by hra nikdy neexistovala. Spolu s ní zmizí veškerá práce, láska a pot, které se této hře věnovaly, a jsem z toho opravdu smutný. “ Dále slíbil, že by rád vytvořil hru v podobném duchu.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno