Potvrzena je také podpora ultrawide a super ultrawide monitorů spolu s trojitými klávesovými zkratkami.

V novém příspěvku Xbox Wire, který podrobně popisuje jeho závazek k hraní her na PC pro rok 2021 a další, Microsoft odhalil některé nové podrobnosti o Halo Infinite. Potvrdilo podporu cross-play a cross-progression pro více hráčů, což umožní hráčům na PC hrát s / proti ostatním na Xbox One a Xbox Series X / S. Kromě toho může být váš postup v multiplayeru přenesen mezi všemi třemi platformami. Multiplayer byl dříve potvrzen jako free-to-play.

To však není všechno. Verze pro PC bude obsahovat exkluzivní funkce pro PC, jako je podpora ultrawide a super ultrawide obrazovky a trojité klávesové zkratky. K dispozici bude také „široká škála“ pokročilých grafických možností. „Chceme zajistit, aby Halo sloužilo PC komunitě,“ řekl Matt Booty, vedoucí Xbox Game Studios.

Přečti si  Mód přináší DLSS 3 i na grafické karty řady Nvidia RTX 20 a 30

Microsoft také krátce hovořil o Halo: The Master Chief Collection, která vyšla pro PC v roce 2019 a je k dispozici pro předplatitele Xbox Game Pass na této platformě. Od té doby má více než 10 milionů hráčů „přičemž drtivá většina z nich je ve franšíze zcela nová.“ Sezóna 7: Raven odstartovala začátkem tohoto měsíce a přidala nové možnosti přizpůsobení techsuit, novou mapu pro Halo 3 a různé obměny brnění.

Halo Infinite je aktuálně ve vývoji pro Xbox One, Xbox Series X / S a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno