Na Total War: Warhammer 3 si budeme muset ještě chvíli počkat.

Všichni víme, že rok 2021 byl pro vývoj videoher náročný rok a několik významných titulů bylo odloženo na rok 2022. Takže v dnešních ne tak nečekaných zprávách bylo oznámeno, že Total War: Warhammer 3 nebude vydán letos.

Creative Assembly oficiálně potvrdilo, že další pokračování ikonické strategické série nebude vydáno později v tomto roce, jak se původně očekávalo. Místo toho bude Total War: Warhammer 3 spuštěn na začátku roku 2022, bez dalšího vyjasnění okna vydání. Britské studio pochopilo, že takové rozhodnutí může být pro fanoušky zklamáním a poděkovalo jim za trpělivost a podporu. „Čekání nebude o mnoho delší,“ ujistil tým.

Vývojář neuvedl konkrétní důvod, pouze sdělil, že titul byl odložen, aby získal více času potřebného k dosažení vyšší úrovně kvality, než by tým mohl nabídnout při vydání v tomto roce. Nové datum „bude znamenat silnější vydání a nejlepší první krok do nové éry Total War: Warhammer,“ říká zpráva od týmu.

Studio nepovažuje Warhammer 3 za konec trilogie, ale za „začátek let obsahu a podpory“. Dříve vývojář odhalil, že se snaží přinést do Warhammeru 3 tak velké množství obsahu a hratelnosti, že se hra bude zdát téměř nekonečná.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Mezitím Creative Assembly bude 14. září sdílet několik novinek pro vrcholnou kapitolu franšízy. Konkrétně tým plánuje odhalit „tajemnou a majestátní“ frakci Grand Cathay. Jako impérium, které se běžně musí bránit před náporem Chaosu, má Grand Cathay jedinečnou mechaniku spojenou s obléháním.

Nejen to, ale vývojáři také poskytnou podrobnosti týkající se obecných obléhacích změn pro všechny frakce v nadcházejícím třetím dílu a poskytnou vám podrobný pohled na čtyři říše chaosu.

 Total War: Warhammer 3 vyjde na PC prostřednictvím Steamu na začátku roku 2022.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno