Nové Horizon Forbidden West vám život ve hře dokáže pěkně opepřit. Stejně tak ale bude hra nabízet i řadu možností, se kterými bude průchod hrou příjemnější i pro méně zdatnější hráče.

Posledních několik let se u Sony stalo příjemným standardem to, že se hry pod její značkou mohly pyšnit množstvím nastavení, které je činilo dostupné i pro hráče s poruchami sluchu, zraku a dalšími. Forbidden West nebude výjimkou.

O dalších detailech z dílny Guerilla Games jsme se dočetli na oficiálním PlayStation Blogu. Forbidden West bude obsahovat 5 nastavení obtížnosti. Hru si ale budete moci usnadnit i skrze jiná nastavení. K dispozici bude například automatické doplňování zdraví či auto-bloky. Forbidden West nabízí českou lokalizaci a tak mnohé jisté potěší možnost nastavit si velikost titulků, nebo za ně vložit pozadí pro lepší čitelnost.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Ovládání Aloy si budete moci i sami svobodně namapovat. K dispozici bude i možnost ke konzoli připojit druhý ovladač se zrcadlovým ovládáním a při hraní si tak trochu vypomoci. Na konzolíchPS5 si dokonce budou moci hráči nastavit intenzitu odezvy haptiky a adaptivních spouští.

Horizon Forbidden West vychází 18. března. Na naši recenzi se můžete těšit mnohem dříve, a to 14. března.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno