Dobrá zpráva pro každého, kdo měl problémy, když na ně zaútočilo více bossů najednou.

Od uvedení Elden Ring uplynuly už tři měsíce a stále se hodně hraje i se o ní mluví, podobně jako v únoru. Fascinace a obrovský úspěch Elden Ring může některým lidem připadat trochu zvláštní, zejména s ohledem na velikost a obtížnost. Dobrou zprávou je, že prvek, který se mnohým nelíbil, byl některým z mnoha bossů, které lze v The Lands Between potkat, nerfnut.

Přesněji řečeno, někteří z bossů, kteří nežijí v The Lands Between sami. a útočí na vás ve více, byli studiem FromSotware nerfnuti, aniž by o tom dali komukoliv vědět.

Alespoň to tvrdí streamer Illusory Wall, který rozebírá rozdíly v boji s více bossy současně před a po aktualizaci 1.04.  Ačkoli FromSoft konkrétně nezmínil, že některé boje s bossy byly nerfnuty, tak změny jsou docela jasně vidět. Ostatně podívejte se na to sami ve videu níže.

Přečti si  XDefiant se spouští 21. května

Celkově jsou nyní bossové, kteří se potloukají a napadají vás společně, méně agresivní. Zdá se, že FromSoft toho dosáhl dvěma klíčovými způsoby. Zaprvé, pokud na vás některý z bossů aktivně neútočí, zavěsí se a nechá jednoho ze svých kumpánů aby prověřil vaše schopnosti, než na vás znovu zaútočí.

Jedinou nevýhodou této aktualizace je, že změny nebyly zřejmě aplikovány na všechny souboje s bossy Elden Ring.

Elden Ring je nyní k dispozici pro konzole a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno